Brief
DOT RO TRACKING
Brief » About
 

About

brief dot ro tracking este un blog, site, concept, listing, tool de business, adresat oamenilor de marketing si comunicare interesati de ceea ce se intampla in zona de advertising online in Romania.

Obiectivele noastre sunt:
  • de a monitoriza campaniile de comunicare, initiativele, ceea ce tine de advertising online pe piata din Romania, pentru a genera o imagine de ansamblu si a share-ui informatie relevanta pentru oamenii de marketing si comunicare.
  • de a incuraja schimbul de experienta si know-how intre agentii si oameni de marketing prin sectiunea Reviews. In aceasta sectiune lansam invitatia oficiala si deschisa tuturor celor interesati de a share-ui experienta si case-study-uri locale, prin guest-post-uri care pot fi trimise la adresa brief@brief.ro
  • si nu in ultimul rand de a crea un sistem de referinta si a seta un anumit nivel in ceea ce priveste standardele proiectelor online de pe piata noastra.
Ideea nu este una noua, fresh ci urmeaza intr-o oarecare masura Adverblog, pentru ca nu este vorba despre a reinventa ceva, ci de a avea o baza de date relevanta cu ce s-a intamplat in ultimul timp si de-a lungul unei perioade.

De asemenea nu pot sa pretind ca nu ne va scapa nimic, dar vom incerca sa acoperim cam tot ceea ce este relevant, notabil, in timp real. Si nu refuzam ajutorul :). Daca afli despre o campanie, intitativa noua in online, daca unele informatii nu corespund cu ceea ce stii tu, da-ne si noua un semn aici sau mail pe adresa brief@brief.ro

Multumim,
echipa Brief

Mai multe detalii despre Brief.ro si Katie. (7 iulie 2009)

COMMENTS

POST A COMMENT

*
*

text html
(allowed tags: <em>, <thead>, <tbody>, <hr>, <th>, <img>, <br>, <strong>, <ul>, <a>, <p>, <tr>, <td>, <li>, <table>)
*

Please type the word you see in the above picture