Brief
DOT RO TRACKING
 

Perioada de criza cu promotii se tine: inorout2

Dupa ce ne-au delectat privirile cu trenduri in inorout seria I, Pall Mall produce si "the sequel" cu inourout II. O promotie, de criza, care pune in spate prea mult efort si productie - pentru ca pe cat se vede de la consumatori citire, doar premiile conteaza.

Prin urmare de ce te obosesti sa o imbraci in forme trendy, in flash-uri care se incarca greu, in video-uri integrate pe genul TV show, site-uri complicate care au nevoie de cifru ca sa intelegi "ce trebuie sa fac"?

inout.jpg

Campanie: Inorout 2
Brand: Pall Mall
Client: BAT
Agentie: Ogilvy Interactive?

E simplu o promotie de vanzari. Consumatorii intra pe site doar pentru a castiga, dupa cum am vazut. Nu le pasa de experienta pe care le-o ofera site-ul pentru ca nu e nici un "brand experience" in joc :), e doar experienta de "eu ce trebuie sa fac", "unde introduc codul", "care sunt premiile", "oare castig pe bune" si "uf ce greu se incarca site-ul si nu inteleg nimic din el".
Ar trebui sa inteleg ca Pall Mall e young, trendy, ca e vorba de imaginea brandului... serios vorbind, cati au ramas cu aceasta idee si cati fumeaza Pall Mall pentru ca se simt young and trendy?!

Nu mai bine "keep it simple"? Sau oare cand ii va veni cuiva de pe tigari ideea sa foloseasca intr-un mod "smart" online-ul, pornind de exemplu de la conceptul "Tsigara de dupa"? E prea mult pentru corporatisti...

COMMENTS

POST A COMMENT

*
*

text html
(allowed tags: <em>, <thead>, <tbody>, <hr>, <th>, <img>, <br>, <strong>, <ul>, <a>, <p>, <tr>, <td>, <li>, <table>)
*

Please type the word you see in the above picture