Brief
DOT RO TRACKING
 

Kent: HD Taste System

Tot la capitolul tigari, Kent lanseaza Kent HD, o "gaselnita" de marketing care sa asocieze brandul si mai mult cu tehnologia si inovatia, teoretic oferind beneficiul unui "gust cu accente mai clar definite, transmis cu maxima precizie".

Componenta online bineinteles ca trebuie sa comunice aceste valori ale brandului, prin site-ul HD Taste System, site care vrea sa combine conceptele de panoramic street view 360 3D view, satellite view, tehnologia HD si un soft de photo editing, toate la un loc.

kent.jpg

Campanie: Kent HD Taste System
Brand: Kent
Client: BAT
Agentie: Grey Romania

Rezultatul este din pacate unul trist:
  • "production values" ca sa folosesc un termen de advertising foarte foarte jos
  • imaginile nu sunt impresionante, si in nici un caz la nivel HD
  • uzabilitate zero: site-ul se incarca greu, este si mai greu sa navighezi in el, asta dupa ce te-ai prins cum trebuie sa o faci; merge cu incetinitorul, are reactii intarziate sau deloc
  • nu ti se explica ce trebuie sa faci, care e promotia, incotro trebuie sa te indrepti. Sunt 6 camere foto plasate in view pe care poti sa le folosesti pentru diferite snapshoturi, dar e greu sa te prinzi ce si de ce
  • intro-ul si tranzitia dintr-o zona in alta ale site-ului (pana se incarca flash-ul) sunt de domeniul cinematografiei SF de acum 20 de ani si ma duce mai degraba cu gandul la Star Trek 1987 decat la un satellite view
  • pe langa faptul ca nu i se explica ce are de facut, consumatorul mai trebuie sa si editeze fotografiile cu un mic softulet pus la dispozitie, la care multi cred ca se uita "where is do and where is UNDO"
Totul este legat de fapt de capturarea si editarea unor fotografii cu camere plasate in "mediu", pentru ca apoi prietenii sa vina si sa le voteze. M-am jucat putin, dar nu am primit nici un link pentru vreo fotografie editata, ca sa poata cineva vota pentru mine. Bine, e clar ca nu m-am prins eu cum se face. Si din nou ma intreb, cati se vor prinde?

Accountii prin agentii se chinuie de 10 ani sa prinda Art Directorul "la colt" cu "ochisorii" din Photoshop, iar Kent ofera consumatorului o experienta de neuitat cu mini Photoshop incorporat :).

E bine sa te joci cu tehnologia. Conteaza insa cum o faci, cat de multa tehnologie bagi si cat de multa poate sa digereze targetul tau, cata informatie dai si unde, sau mai bine nu o faci deloc.

COMMENTS

Nu prea sti ce vorbesti

15 Iul 2009 14:54, foarte neimportant said:
"uzabilitate zero: site-ul se incarca greu, este si mai greu sa navighezi in el, asta dupa ce te-ai prins cum trebuie sa o faci; merge cu incetinitorul, are reactii intarziate sau deloc"

La cum pare facut situl, clar se intelege ca ai nevoie de un calculator decent .. scopul e sa evoluezi nu sa astepti fosilele cu pc-uri din 99' sa isi ia calculator... ca se duce dracu tot interactivul astaptand

"
nu ti se explica ce trebuie sa faci, care e promotia, incotro trebuie sa te indrepti. Sunt 6 camere foto plasate in view pe care poti sa le folosesti pentru diferite snapshoturi, dar e greu sa te prinzi ce si de ce"

Eu unul am inteles din prima ce trebuie sa fac. Si unde am avut nelamuriri am citit tutorialul si am aflat. Incearca sa faci si tu la fel.. poate ai o surpriza

"imaginile nu sunt impresionante, si in nici un caz la nivel HD"
Imaginile sunt facute sa le editezi .. normal ca nu sunt HD

Una peste alta.. nu mai scrie articole ca nu prea sti ce scri.

Succes

O zi buna
 

hmmm

15 Iul 2009 15:25, Dragos said:
@anonim - credeam ca vorbim despre internet si comunicare online aici. Din ce spui tu reiese ca vorbim despre lucruri diferite - "capodopera" nu are legatura foarte mare cu comunicarea online/internet :)

Asta pentru ca, fara suparare si obiectiv vorbind, pe internet lucrurile stau diferit fata de cum este privit de niste baieti care stiu sa se joace in flash. CHiar si la coada calului, unde este Romania.

ps. de ce ti-a fost frica sa iti dai numele btw?

ps.
 

:)

15 Iul 2009 15:27, Dragos said:
ps2 era despre gramatica. Dar sunt sigur ca ti-a scapat din cauza grabei :)
 

No shit !

15 Iul 2009 19:32, Cornel said:
Am un dual core cu 1 GB ram...trebuie sa-l updatez ca sa pot naviga si eu decent pe site-ul cu pricina ? Ba mai mult ...sa ma si bucur de interactivitatea care mi-o ofera ?

number two. sunt convins ca stii despre ce-i vorba din moment ce probabil faci parte din cei ce au participat la proiect (doar presupunere :-D) .

nr. 3 . sunt convins ca "sti" ca tre' sa "fi" curajos sa-ti "scri" numele real si nu graba este motivul greselilor grmtcl :).

PS. De altfel, proiectul mi se pare frumos si cu o executie mai buna (nu-i timpul pierdut) poate sa aiba buzzul (atat) de necesar.
 

Ete nah

16 Iul 2009 19:00, Radu said:
Am inteles, e cool, facem colaje, executia e relativ OK dar... care-i scopul jucariei? Care-i legatura cu bra(n)dul? L-am aratat unori prieteni, nici macar unul n-a facut legatura cu BAT sau Kent...

Mai mult, e vorba despre o localizare a unui proiect international sau de o creatie 100% romaneasca? In cazul al doilea, imi scapa motivul pentru care nu sunt traduse toate textele iar fotografiile sunt de oriunde numai de pe plaiuri mioritice nu :)
 

New comment

17 Iul 2009 10:09, manzu said:
siteul nu e genial dar nici sub orice critica. adevarul e ca-l si testez de pe un avion quad core, posibil sa mearga greu.
am priceput pana la urma ca e vorba de un concurs foto insa nu transmite in nici un fel faptul ca are legatura cu niste tigari. nu stiu ce inseamna acest hd taste system dar banuiesc ca ar fi trebuit sa aflu de pe site cumva.
vizualul din zona 360 view e sub orice critica. globul pamantesc de la inceput este orbitor.
 

New comment

17 Iul 2009 15:39, bogdan said:
@ radu
- este 100% romanesc - poate o sa apara si niste comunicate de presa referitor la aceasta treaba - nush
- asta era si ideea... sa nu se faca aceasta asociere...nu prea iti permite legea... asocierea se face indirect prin comunicare
@manzu
- explicarea acestui hdtastesystem exista ;)

Revin...putem sa bem o bere sa discutam mai pe larg...
Totusi daca ei considera dorna.ro bestial si acesta o mizerie...e trist...pentru ei:)

 

bere

20 Iul 2009 10:24, bogdan said:
pai uite cum facem...id-ul meu de mess este bobita_sin...daca ai chef..poti sa-mi dai un buzz
 

New comment

29 Mar 2016 23:57, Cid Moreira said:
Good article, congratulations! The best :) Salmo 23 para imprimir
 

Great

31 Mar 2016 23:07, Curso Primeira Aprovação said:
pe langa faptul ca nu i se explica ce are de facut, consumatorul mai trebuie sa si editeze fotografiile cu un mic softulet pus la dispozitie, la care multi cred ca se uita "where is do and where is UNDO"
 

Cursos e Treinamentos OnLine

23 Iun 2016 01:14, Calvice said:
Otimo site
Veja mais
Veja mais
Veja mais
Veja mais
Veja mais
Veja mais
Veja mais p Desafio Vip 60 Dias da Cris Senna
Veja mais
Veja mais
Veja mais
Veja mais
Desafio 3k
Desafio 3k em 30 dias
Curso Desafio 3k em 30 dias funciona
Mini Sites de Sucesso
curso desafio 3k em 30 dias Acesse o nosso canal do desafio 3k Aprenda com o Curso Desafio 3k em 30 dias a ganhar dinheiro na internet Curso Clareamento da Pela by Moa Curso Concurso Inss na Pratica Curso Primeira Aprovação em Concursos Publicos Curso Vida Equilibrada da Juliana Goes Funciona mesmo? Programa de Reconstrução Capilar Como Ganhar na Mega Sena com o Manual do Apostador Cursos Vereador Eleito Cursos e Treinamentos OnLine Cursos e Treinamentos OnLine Cursos Segredos do Brigadeiro Gourmet Como Escrever um Livro em 5 Dias Como Aumentar a Testosterona Naturalmente com a Dieta do Homem Superior Como Aumentar a Testosterona Naturalmente com a Dieta do Homem Superior Our principal article about the course in the blog is Review do Curso Desafio 3k em 30 dias Hi i have a great site with a great course, curso desafio 3k em 30 dias In the youTube our channel is Acesse o nosso canal do desafio 3k The video on is Aprenda com o Curso Desafio 3k em 30 dias a ganhar dinheiro na internet Curso Segredos dos Brigadeiros Gourmet
Curso Vereador Eleito
WTF Water Transfer Printing
Como Aumentar a Testosterona Naturalmente
Como Escrever um Livro em 5 Dias
COMO FALAR INGLÊS FLUENTE EM POUCO TEMPO
Curso Massagem para Casais
curso de colorimetria capilar curso de colorimetria capilar FACEBOOK curso de colorimetria capilar Encontre Desafio Vip 60 no Facebook Encontre Desafio Vip 60 Desafio Vip 60 no Facebook Desafio Vip 60 Programa de Emagrecimento Desafio Vip 60 Desafio Vip 60 Funciona Mesmo Desafio Vip 60 Cris Senna Desafio Vip 60 Grátis Desafio Vip 60 Login Como Emagrecer Rapido com exercicios Como Ter um Corpo de 21 Encontre Desafio Vip 60 no Facebook Encontre Desafio Vip 60 Desafio Vip 60 no Facebook Desafio Vip 60 Programa de Emagrecimento Desafio Vip 60 Desafio Vip 60 Funciona Mesmo Desafio Vip 60 Cris Senna Desafio Vip 60 Grátis Desafio Vip 60 Login Como Emagrecer Rapido com exercicios VIDEOS Curso Mini Sites de Sucesso Curso Mini Sites de Sucesso Funciona Desafio Vip 60 Dias Desafio Vip 60 Dias Desafio Vip 60 Dias Desafio Vip 60 Dias Desafio Vip 60 Dias Como Organizar Casamento dos Sonhos Pela Metade do Preço Curso Desafio 3k em 30 dias Funciona Mesmo Como Aumentar a Testosterona Naturalmente Dieta do Homem Superior Como Ter um Corpo de 21 Como fazer um clareamento de pele perfeito? :) CURSO CLAREAMENTO DE PELE ! <3 Curso apresentado pela Blogueira, Esteticista e YouTuber profissional Moa, um canal que reúne dicas de beleza e cuidados com a pele, é direcionado a todas as pessoas em busca de uma pele perfeita. O Curso Online Clareamento de Pele apresenta dicas de fórmulas e técnicas passo a passo para deixar sua pele mais clara, jovem e saudável que elimine para sempre aquelas manchas indesejáveis e as tão temidas linhas de expressão que aumentam a cada dia. O Curso Online Clareamento de Pele promete uma verdadeira transformação a todos os níveis deixando você mais confiante que nunca com a sua nova pele mais perfeita que nunca. Permita-se fazer parte dessa experiência e vem fazer parte desta turma. O conteúdo do curso é maravilhoso e será voltado para clareamento de pele com receitas caseiras. Como esteticista a criadora do curso a Moa, consegui fazer um cronograma para tratar as manchas, oleosidade e poros também. ACESSE O SITE AGORA: http://quetudo.com.br/cursoclareamentodepele Ritual da Beleza Parte 1 Como limpar sua pele para um clareamento perfeito Ritual da Beleza Parte 2 Como esfoliar sua pele para um clareamento perfeito Ritual da Beleza Parte 3 Como estimular sua pele para um clareamento perfeito Ritual da Beleza Parte 4 Máscara selante para um clareamento perfeito Shake da Beleza Shake diario super saboroso para uma pele perfeita Suco da Beleza Suco diario super saboroso para clarear a pele Escudo da Pele Máscara secreta que neutraliza os radicais livres e clareia a pele Clareamento Intensivo Parte 1 Máscara que regula o ph da pele e impulsiona o clareamento Clareamento Intensivo Parte 2 Máscara desintoxicante e extremamente potente para clarear a pele Clareamento Intensivo Parte 3 Máscara poderosa que leva o clareamento de sua pele para outro nível Clareamento Intensivo Parte 4 Esfoliação de pele nunca antes vista com potente efeito clareador Clareamento Intensivo Parte 5 Compressa absorvente para o clareamento definitivo de sua pele CLIQUE NO LINK AGORA E ACESSE O SITE OFICIAL DO CURSO DESAFIO 3K EM 30 DIAS: http://empresasquevendem.quetudo.com.br/cursodesafio3kem30dias-novo Adeus Gordura Localizada, Como Emagrecer Rápido - Desafio VIP 60 - AULA 1, Como Secar a Barriga com o Desafio Vip 60., Desafio Vip 60, DESAFIO VIP 60 - PROGRAMA DE EMAGRECIMENTO DESAFIO VIP 60, Como Levantar o Bumbum Sem Ir a Academia com o Desafio Vip 60 - AULA 4, Emagrecer 10 Kg Em 20 Dias Com Desafio Vip 60, Exercícios para COXAS, BRAÇOS E ABDÔMEN Com o Desafio Vip 60, Treinamento Desafio VIP 60 Gratuito, Como Secar A Barriga Com o Desafio Vip 60, [POLÊMICA] Depoimento Sobre o Desafio VIP 60 Dias, PROGRAMA DE EMAGRECIMENTO DESAFIO VIP 60/ + 20 BÔNUS KIT SAÚDE, SERIE ARTES MARCIAIS – POR QUE FAZER O DESAFIO VIP 60, Desafio Vip 60 - Como Emagrecer Rápido com Cris Senna, Desafio Vip 60 Dias Com Cris Sena No Youtube Gratis, Por que Você Deveria Fazer o Desafio Vip 60 Para Emagrecer Com Saúde?, Como Deixar o Abdômen Chapado em 5 minutos com o Desafio Vip 60 - AULA 3, Desafio vip 60 hitt, ? Desafio Vip 60 dias e 5 Minutos para um Abdome Chapado exercicios para perder a barriga como, Como Levantar o Bumbum Sem Ir a Academia, Emagreça com Saúde com o DESAFIO VIP 60, 5 Minutos De Exercícios Para Deixar Seu Abdômen Chapado - DESAFIO VIP 60 DESAFIO 3K 2.0 - FAÇA SUA PRIMEIRA VENDA NO HOTMART COM DESAFIO 3K 2.0, Desafio 3K em 30 Dias - Guia para AFILIADOS INICIANTES - AULA 1, Desafio 3k em 30 dias- Será Fraude ? Análise Completa, Desafio 3k em 30dias | A VERDADE sobre o DESAFIO 3K EM 30 DIAS, Desafio 3k em 30 dias - Como Gerar R$3.000,00 Apenas Com o Facebook, Desafio 3K em 30 dias - Sua nova vida no Marketing Digital, Desafio 3k em 30 dias é bom? Venha participar do desafio 3k em 30 dias, Como extrair emails do facebook - DESAFIO 3K EM 30 DIAS, Desafio 3k em 30 Dias Funciona Mesmo ou é Mentira, Desafio 3k Em 30 Dias Funciona? Veja Dentro do Curso, Confira o review completo sobre o curso "Desafio 3k em 30 Dias" Veja a área de membros e meu parecer sobre o curso, Desafio 3K em 30 Dias | Descubra o SEGREDO Por Trás do Curso, Desafio 3k em 30 dias Aula 4, Como Faturar R$3.000 em 30 dias no Hotmart - Aprenda Passo a Passo, Ganhar Dinheiro na Internet, Desafio 3K em 30 dias | Sua primeira Venda na Hotmart com Investimento ZERO! - Fabio Vasconcelos, Desafio 3k em 30 dias - Aceite este desafio, Desafio 3 mil em 30 dias, Desafio 3K em 30 Dias - Guia para AFILIADOS INICIANTES - AULA 2, Desafio 3K em 30 dias - DESAFIO 3K EM 30 DIAS Funciona, Desafio 3k em 30 dias | Desafio 3k em 30 dias o curso POR DENTRO, GANHE O CURSO DESAFIO 3K EM 30 DIAS, desafio 3k em 30 dias Curso Mini Sites de Sucesso Funciona ? Análise Completa do Curso - Fabio Vasconcelos, Curso Mini Sites De Sucesso [Review + Bônus] Aprenda Como Fazer Mini Sites, Como Fiz Minha Primeira Venda com Curso Mini Sites de Sucesso, ? O Curso Mini Sites de Sucesso do Daniel Grecco é o melhor curso de mini sites e funciona, Mini Sites de Sucesso + 278 Bônus Por dentro do Curso do Daniel Grecco, Como criar Mini Sites em 2016 [FUNCIONA] - Curso Mini sites de Sucesso, Mini Sites de Sucesso, Meus projetos até agora - Oportunidade Digital, Mini Sites de Sucesso do Daniel Grecco - Minha Opinião + Bônus, Curso Mini sites de sucesso Funciona | Dentro da área de membros, Curso Mini Sites de Sucesso e Meus Bônus Incríveis, Mini Sites de Sucesso - A solução para gerar vendas todos os dias, Curso Mini Sites de Sucesso - Análise Sincera , Curso Mini Sites De Sucesso | Depoimento Daniel Fernandes, Curso Mini Sites De Sucesso, Estrategia de Mini Sites, Aprenda Criar Mini Sites de Sucesso, Empreender Online, Curso Mini Sites De Sucesso | Depoimento CEO da Eduzz, Curso Mini Site de Sucesso Funciona, Mini Sites De Sucesso - Meus Primeiros Resultados + BÔNUS, Fórmula dos Mini Sites X Mini Sites de Sucesso: Qual o Melhor? Minha Opinião, Mini Sites de Sucesso, Ganhar Dinheiro Com Pouco ou Nada de Investimento, Curso Mini Sites de Sucesso + 10 bônus Preciso Emagrecer Urgente - Corpo de 21 Funciona, 5 Exercícios Para PERDER BARRIGA - Corpo de 21, CORPO DE 21, COMO DEFINIR, COMO EMAGRECER COM SAÚDE, Corpo de 21 para Perder Barriga e Emagrecer em Casa, Exercite-se e Emagreça, EMAGRECER com CORPO DE 21, Aula com Exercícios para Perder PESO, Corpo de 21 - Como Perder Flacidez depois da Gravidez Rápido - Emagrecer Gestação Dieta Exercício, Programa Corpo de 21 - Programa de Emagrecimento, Corpo de 21 - Primeiro Dia - Contração, Meu Corpo D21, Corpo de 21 - COMO PERDER BARRIGA EM 6 SEMANAS OU MENOS, Metodo de Emagrecimento - Corpo de 21, Corpo de 21 - Método Fórmula para Perder Barriga Emagrecer Secar Queimar Rápido Infalível Prático, Corpo Definido, corpo de 21 funciona? Esse Depoimento fez a Casa cair, Top Exercícios Para Começar 2015 Com Tudo - Não Deixe De Ver, A Importância Da Respiração Para O Emagrecimento- Corpo De 21, O Programa de Emagrecimento CORPO DE 21, CORPO DE 21, COMO EMAGRECER, EMAGRECER, COMO PERDER PESO, COMO FICAR EM FORMA, CORPO DE 21, Os Melhores Exercícios Para Perder Barriga, Corpo De 21 - Primeira aula, como Respirar corretamente, Dieta Detox 7 Dias - Pavoro mostra sua dieta Detox Corpo de 21, Metodo de Emagrecimento - Corpo de 21, Corpo de 21 - Primeira Aula 1 — DESAFIO SUMMER FIT, Corpo de 21 | Corpo D21, Corpo D21 VIDEOS Como Ter um Corpo de 21 e Emagrecer com o método da Olivia Andriolo e saber se funciona mesmo e vale a pena Como Ter um Negocio Proprio de confeitaria com o Cursos Segredos do Brigadeiro Gourmet e saber se funciona mesmo e vale a pena Curso Vida Equilibrada da Juliana Goes funciona mesmo e vale a pena reclame aqui BLOG Curso Vida Equilibrada da Juliana Goes Funciona mesmo? Programa de Reconstrução Capilar Como Ter um Corpo de 21 e Emagrecer com o método da Olivia Andriolo e saber se funciona mesmo e vale a pena Cursos Segredos do Brigadeiro Gourmet FACEBOOK Curso Vida Equilibrada da Juliana Goes Funciona mesmo? Programa de Reconstrução Capilar Como Ter um Corpo de 21 e Emagrecer com o método da Olivia Andriolo e saber se funciona mesmo e vale a pena Cursos Segredos do Brigadeiro Gourmet
 

Great Site

08 Aug 2016 05:11, Receitas de Doces para Vender said:
.id-ul meu de mess este bobita_sin...daca ai chef..poti sa-mi dai un buzz
 

New comment

08 Aug 2016 05:14, Louis Vuitton said:
.id-ul meu de mess este bobita_sin...daca ai chef..poti sa-mi dai un buzz dfdfd dfd dd f
 

New comment

08 Aug 2016 05:14, Louis Vuitton said:
.id-ul meu de mess este bobita_sin...daca ai chef..poti sa-mi dai un buzz dfdfd dfd dd f
 

Atividades para Relaxar a Mente e o Corpo

15 Aug 2016 08:19, Os Jardins da Vida said:
Conheça nossas atividades
 

Saiba

17 Aug 2016 01:24, Roger said:
veja o nosso site
 

Good topic

15 Oct 2016 19:11, Cristiane said:
Good topic, congratulations Cris, from desafio vip 60
 

Saiba Mais

15 Oct 2016 20:30, clique aqui said:
good post and content. thank you
 

Receitas de Doces para Vender

04 Noi 2016 07:53, Receitas said:
Good topic, congratulations Cris, from Receitas de Doces para Vender
 

Kit de Tecnica para Guitarra Rock

04 Noi 2016 07:55, Como Tocar Guitarra Rock and Roll Rapido said:
Good topic, congratulations Cris, from Kit de Tecnica para Guitarra Rock
 

Brigadeiros

04 Noi 2016 07:57, Como Fazer Brigadeiros said:
Good topic, congratulations Cris, from Curso Segredos do Brigadeiro Gourmet para Lucrar Alto
 

Tumblr

04 Noi 2016 08:01, Tumblr said:
 

Tumblr

04 Noi 2016 08:02, Charlie Chaplin said:
Good topic, congratulations Cris, from Frases de Charles Chaplin
 

Tumblr

04 Noi 2016 08:03, Be SocialWeb said:
Good topic, congratulations Cris, from Be SocialWeb
 

Tumblr

04 Noi 2016 08:04, Lavabending said:
Good topic, congratulations Cris, from LavaBending
 

Tumblr

04 Noi 2016 08:07, Susanna Cursos Online Hotmart said:
Good topic, congratulations Cris, from The Fake Susanna
 
Good topic, congratulations Cris, from São José dos Campos SP
 

Tumblr

04 Noi 2016 08:09, Pinterest Cursos Profissionais Online said:
Good topic, congratulations Cris, from Pinterest
 

Tumblr

04 Noi 2016 08:10, Como Aumentar Suas Vendas pela Internet said:
Good topic, congratulations Cris, from Como Aumentar Suas Vendas na Internet
 

Tumblr

04 Noi 2016 08:11, Rede Natura said:
Good topic, congratulations Cris, from Como Comprar Natura com Frete Grátis Rede Natura
 

Tumblr

04 Noi 2016 08:13, Mudar de Vida said:
Good topic, congratulations Cris, from http://quetudo.com.br
 

jovem aprendiz

28 Noi 2016 18:19, barzagao said:
Ok. Obrigado pela informação a qual é de muito valia...
 

Turbo Slim Emagrece mesmo

01 Dec 2016 07:43, roberta said:
You’ve got some interesting points in this article. I would have never considered any of these if I didn’t come Turbo Slim emagrece
 

quero emagrecer rapido

02 Dec 2016 03:31, Alejandro cocielo said:
Desafio VIP 60 Emagrece I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article.
 

como fazer root no android

02 Dec 2016 03:35, Paulinho said:
 

POST A COMMENT

*
*

text html
(allowed tags: <em>, <thead>, <tbody>, <hr>, <th>, <img>, <br>, <strong>, <ul>, <a>, <p>, <tr>, <td>, <li>, <table>)
*

Please type the word you see in the above picture