Brief
DOT RO TRACKING
 

Raid: goana dupa muste pentru Milano

Ca tot a venit vara, Raid incepe goana dupa muste si tantari, cu noul Raid Night&Day si un microsite promotional, care te trimite la Milano. Asta daca joci unul dintre cele doua joculete, "Vanatoarea de tantari" sau "Descopera inamicul".

Joculetele pot fi simpatice si usor de trecut, iar cel putin la primul, pontul e 'dat pe fata' pe concursuri.biz :). Si daca mai ai ceva timp de frecat pe la birou, poti sa vizionezi TzantzaMooskaTV, unde afli de Codul de Onoare al insectelor "malefice" sau de ce prefera ele Milano. Cel mai probabil nu vei avea rabdare sa urmaresti pana la final, but for the fun of it.

Picture_1.jpg

Campanie: Raid te trimite la Milano
Brand: Raid Night&Day
Client: Johnson WAX
Agentie: MRM Worldwide

All in all, MRMul a scos-o la capat cu saituletul, cu exceptia unor bug-uri de genul se blocheaza cand am intrat in zona de promotie si nu mai pot sa dau back, opresc sunetul in homepage dar imi reporneste la accesarea unei sectiuni din site, samd...

Ce nu vad este unde e comunicata promotia?! Aparent, conform regulamentului, ar trebui sa fie ceva pe Feminis, 121, Menshealth sau Apropo. E adevarat ca nu am stat sa caut prea mult prin aceste site-uri, dar pe homepage-uri nu pare a fi nimic, si nici cautarea interna nu da rezultate, desi promotia e activa pana pe 15 iulie. Poate isi genereaza trafic din motoarele de cautare? Ups, e flash, not quite an easy job...

Aaa! Mai am o intrebare... De ce raid.com.ro? Inteleg ca raid.ro e luat de Augsburg International, dar nu se putea gasi un alt domeniu, mai dot ro?


COMMENTS

POST A COMMENT

*
*

text html
(allowed tags: <em>, <thead>, <tbody>, <hr>, <th>, <img>, <br>, <strong>, <ul>, <a>, <p>, <tr>, <td>, <li>, <table>)
*

Please type the word you see in the above picture