Brief
DOT RO TRACKING
 

Utv challenge pentru tineri si rating

Utv si MBDragan vin cu un challenge, o campanie back-to-back TV-online: I dare U.

Campania se lanseaza oficial la apa maine si presupune sa stai cu ochii in (U)tv din 45 in 45 minute si sa notezi videoclipuri castigatoare pe net, pentru puncte. Un concurs cu 5 niveluri, in functie de numarul de puncte acumulate, cu top miza un sejur in Africa de Sud.

Picture_2.jpg

Campanie: I dare U
Brand: Utv
Client: New Trend Media (Utv)
Agentie: MBDragan

La nivel de premii si parteneriate, no comment, super tare: vouchere H2O, abonamente Coke Live Peninsula, sedinte de tir la poligonul UTI, week-enduri la munte all inclusive (24-FUN), experiente extreme alaturi de Romania Gorj Aventura.

Executie, doar un comentariu mic: buton de "sound off" undeva vizibil, pentru ca nu vad greierii sa ii fac sa taca :)

Evolutia participantilor poate fi urmarita "live" pe homepage, covorul verde, pentru cei interesati de rezultate si eficienta. E interesant de vazut daca acest tandem TV-web functioneaza si daca online-ul e in stare sa creasca ratinguri TV.

COMMENTS

erori sau tepe

30 Iul 2009 12:39, ana said:
ori are erori foarte mari, ori este teapa: eu am aceeasi problema ca si la DeEa: a mers bine pana cand am acumulat 9 pcte si in momentul in care am scris la fel o melodie care s-a tot repetat ca fiind castigatoare pentru care am fst punctata imi zice ca raspunsul nu este corect.
 

POST A COMMENT

*
*

text html
(allowed tags: <em>, <thead>, <tbody>, <hr>, <th>, <img>, <br>, <strong>, <ul>, <a>, <p>, <tr>, <td>, <li>, <table>)
*

Please type the word you see in the above picture