Brief
DOT RO TRACKING
 

New Stuff on Brief.ro

Desi pentru moment este pe o platforma de blog, incet incet Brief.ro creste si incorporam noi functionalitati, care sa ajute la sharing si accesul la informatie relevanta si detaliata. Prin urmare, poate unii dintre voi ati observat, dar sunt in dezvoltare trei noi sectiuni:

1. Listing si prezentare Agentii Interactive
Va fi o baza de date de agentii care activeaza in sfera de comunicare digitala/ interactive. Pe langa datele de contact, fiecare agentie va avea o pagina de prezentare pe o structura definita si usor de urmarit, de la pozitionare, servicii, la informatii despre angajati, proiecte recente si articole relevante in presa. Pentru moment exista 3 astfel de prezentari: Kinecto, MRM Worldwide si Webstyler.
Inainte de a face datele publice, vom incerca sa luam legatura cu reprezentatii agentiilor respective pentru confirmarea si 'suplimentarea' informatiilor din descriere. Este o munca de desktop research care necesita mult timp si atentie, prin urmare am aprecia suportul vostru in dezvoltarea acestei sectiuni.

2. Reviews
Este o sectiune speciala de articole cu scopul de a share-ui studii de caz facute publice pe diverse campanii digitale, in care vom include si analize sau review-uri despre piata.
Sectiunea dorim sa functioneze pe ideea de "open door policy". Oricine are un caz pe care vrea sa il faca public, este invitatul nostru cu drepturi depline, guest-post-uri publicate integral in forma initiala in care ne-au fost trimise. In paralel vom depune bineinteles eforturi de a obtine si noi studii de caz aditionale.

3. Festivaluri
Din nou o sectiune speciala, in care vom incerca sa prezentam noutatile referitoare la festivalurile de specialitate de la noi, dar si din afara. Exista o serie de competitii de eficienta si creativitate in digital care nu sunt atat de cunoscute si pe care vrem sa le aducem putin in fata, la lumina.

Astfel, sper ca in timp, Brief.ro sa nu mai fie doar "Katie's Brief" ci un brief comun, al tuturor :). Toate aceste noi functionalitati necesita foarte multa munca si timp, iar orice ajutor este apreciat. Asteptam atat feed-back-ul vostru cat si orice informatie, case-study, prezentare, la adresa brief@brief.ro.

COMMENTS

POST A COMMENT

*
*

text html
(allowed tags: <em>, <thead>, <tbody>, <hr>, <th>, <img>, <br>, <strong>, <ul>, <a>, <p>, <tr>, <td>, <li>, <table>)
*

Please type the word you see in the above picture