Brief
DOT RO TRACKING
 

Video advertising. By V2Media

Ramanem in sfera bannerelor, pentru ca recent ARBOInteractive a lansat un nou serviciu, de video advertising pe internet: V2Media.

In contextul in care oamenii 'consuma' din ce in ce mai rar pauzele publicitare pe TV, cand toata lumea proclama internetul ca un mediu de promovare mult mai destept pentru ca iti ofera infinite posibilitati de dialog, engagement, interactivitate, V2Media transpune pauza publicitara online (pardon, e solo spot :D) prin patru formate mai mult decat intrusive:
  • Vstitial: vizionare a unui video pe intreg ecranul monitorului, in timpul navigarii pe un site. Consta in livrarea materialului video intr-un player flash.
  • Vstitial expandabil (vezi printscreen): Video-ul apare peste continutul site-ului, intrun player. La mouse-over se va comporta ca un Vstitial.
  • Video Bubble (vezi printscreen): Cuvintele subliniate pot fi insotite de un video bubble. Video-ul este astfel servit doar dupa cuvinte de interes.
  • Vstitial + skin: in momentul vizionarii continutului video, spatiul ramas liber poate avea insemnele advertiserului.
Picture_2.jpg

360 was invented because consumer was escaping!
La fel se pare ca e si cu bannerele :).

COMMENTS

New comment

11 Iul 2009 00:09, neti said:
Baieti astia nu au inventat nimic. Au pus doar niste nume "branduite" unor produse deja existente si definite ca atare de standardele din industrie (vezi http://www.iab.net/iab_products_and_industry_services/508676/1488/DVPlatform si de acolo se poate downloada documentul care este sub linkul: Download the Digital Video Platform Status Report , acolo sunt descrise exact aceste produse). Problema este ca din pacate cind se definesc aceste produse, nu se pot defini si niste standarde de implementare ale lor ... Pe la noi am vazut tot felul de bannere care nu vor sa se inchida si care mie unul imi provoaca un exit de pe site-ul ce le detine foarte rapid ... Ultima experienta de acest gen este de pe site-ul http://www.radioguerrilla.ro. Va provoc sa inchideti banner-ul heineken ... Pentru mine unul, a fost o provocare, poate doar pentru mine ... folosesc firefox pe mac.
 

POST A COMMENT

*
*

text html
(allowed tags: <em>, <thead>, <tbody>, <hr>, <th>, <img>, <br>, <strong>, <ul>, <a>, <p>, <tr>, <td>, <li>, <table>)
*

Please type the word you see in the above picture